DIGI2-uutiskokoelma

Tänne on kerätty kooste DIGI2-hankkeen näkyvyydestä muiden toimijoiden julkaisuissa ja medioissa. Uusimmat julkaisut koosteen alussa.


DIGI2-hanke Tampreen Yhteistyön tekijät -uutiskirjeessä

Tampereen yliopiston julkaisema Yhteistyön tekijät (4/2024) sisälsi uutisjutun, jossa DIGI2-hanke tiedustelee alueen elinkeinoelämältä, kuinka hyvin nämä tuntevat ja hyödyntävät digitaalisia kaksosia tai generatiivista tekoälyä. Jutun myötä tarjottiin mahdollisuutta ottaa yhteyttä ja osallistua digitaalisten kaksosten kokeiluihin. Uutisjutun sisältö oli vastaava kuin Satakunnan Kauppakamarille tuotettu, mutta tällä kertaa viestin vastaanottajina olivat yliopisto-yhteistyöstä kiinnostuneet yritykset ja organsaatiot Satakunnassa ja Pirkanmaalla.


DIGI2-hanke Satakunnan Kauppakamarin uutiskirjeissä

Satakunnan kauppakamari julkaisi (19.2.2024) uutisjutun, jossa DIGI2-hanke tiedustelee alueen elinkeinoelämältä, kuinka hyvin nämä tuntevat ja hyödyntävät digitaalisia kaksosia tai generatiivista tekoälyä. Jutun myötä tarjottiin mahdollisuutta ottaa yhteyttä ja osallistua digitaalisten kaksosten kokeiluihin. Uutisjuttu näkyi myös Satakunnan kauppakamarin uutiskirjeissä viikoilla 8 ja 9.


Maakuntahallitus sai tiedon uusista hankepäätöksistä

17.4.2023 kokoontunut maakuntahallitus merkitsi tiedokseen uuden ohjelmakauden 2021–2027 EAKR-päätökset. DIGI2-hanke on yksi seitsemästä kokouksessa hyväksytyiksi merkityistä hankkeista. Maakuntahallituksen kokouksesta ja sen kokoonpanosta uutisoi Satakunnan Viikko.


DIGI2-hanke sai rahoituspäätöksen

Satakuntaliitto hyväksyi perjantaina 24.3.2023 ensimmäiset uuden ohjelmakauden 2021-2027 EAKR-hankkeet Eura2021-järjestelmässä. DIGI2-hanke on yksi viidestä hyväksynnän saaneista hankkeista.


Oletko huomannut jonkun muun DIGI2-hankkeesta kertovan uutisen mediassa? Kerrothan siitä myös meille..

Lisätietoja:

Kaikki linkit avautuvat omille välilehdilleen.

Seuraa Facebooktwitter
Jaa Facebooktwitterlinkedinmail